Dagen som gått

Idag började jag min dag genom en sväng in till stan klockan tio för ett ärende. Sedan gick jag runt på olika affärer då min bror var på ett ärende han med. Jag håller just nu på att minimera mina saker och endast spendera pengar på saker jag behöver och inne på H&M hittade jag en ny vit BH då min är rätt sliten så jag kunde äntligen kasta bort den. Jag passade även på att köpa nya underkläder och sockar, även ett tre-pack av träningssockar då jag inte haft några sedan ett år ungefär när mina gick sönder.
Efter det gick jag ut och myste en stund med mina hästar och gav dom lunch i hagen innan jag for ut och sprang. När jag kom hem blev det en snabb dusch och en liten matbit. På kvällen for jag med mamma och handlade och nu kan jag äntligen göra smoothies igen! Hade slut yoghurt och bananer!! Sedan har jag mest suttit vid datorn, kollat lite Bones avsnitt och rensat mina smycken som jag knappt använder. Men eftersom det är sent ska jag gå och borsta tänderna och gå och sova. Tyvärr har jag inte så mycket bilder, men jag har foton på mina underbara hästar så varsågod! Godnatt och hoppas ni haft en bra dag!

Running

God förmiddag! Ni vet väl dom där löfterna man brukar göra till sig själv? Alla "jag börjar på måndag" men den måndagen verkar aldrig komma? För mig gjorde den äntligen det! Under helgen som varit har jag sagt till mig själv att på måndag ska jag börja träna, mer specifikt att börja springa. Jag var taggad, vilket är ovanligt för vanligtvis hatar jag att springa. Men på måndag gjorde jag det! Stolt är jag. Idag är det onsdag och jag har även idag hållt mitt schema att springa. Jag har börjat ett "program" där jag ska springa i intervaller och göra det tre gånger i veckan och varje vecka springa längre tid och gå kortare tid. På fredag ska jag springa igen och sedan är jag klar med första veckan. Jag hoppade över vecka 1 av programmet då jag kände att just den var onödig så egentligen är jag på vecka två.
Jag har överraskat mig själv för hur jag reagerar när jag ska springa, det blir inget "jag gör det imorgon/senare" och jag har faktiskt roligt! Jag känner att på något sätt har jag inte varit redo tidigare men att denna gång är det rätt. Det här är min chans att göra det jag velat i flera år och denna gången runt ska jag inte ge upp. De dagar jag inte springer ska jag göra någon sorts träning som ben/armar/rygg/mage. Såklart ska jag ha en eller två dag då jag inte tränar alls för att inte övergöra det. Känner mig peppad att träna!

Sova

När brukar du gå och lägga dig? Varierar. Brukade vara vid 2, men nu somnar jag vid tolv.
 
När vaknar du? Oftast vid nio, ibland senare.
 
Är du morgonpigg? Absolut inte, men har börjat uppskatta morgonen mer och hur mycket mer man hinner göra under dagen om man stiger upp tidigare.
 
Vad finns på ditt nattduksbord? Ändras rätt ofta men just nu ett par gamla böcker, en bilbo figur, ett ljus och ett foto jag tagit.
 
Vilken låt är allra bäst att somna till? Una Mattina & I Giorni av Ludovico Einaudi, älskar instrumentala låtar, ibland lyssnar jag inte på musik när jag sover men när jag gör det är dessa två mina favoriter.
Vad gör du i sängen innan du somnar? Ofta bläddrar jag genom appar på telefonen eller så läser jag och myser med min katt och mina hundar.
 
Hur är din säng bäddad? Täcket fint och slätt med kuddarna och två filtar vikt och placerade noga.
 
Vad är ditt bästa sova gott-tips? Sova svalt men inte kallt och i absolut mörker. 
 
Hur sover du egentligen? På sidan eller på rygg.
Vad har du på dig när du sover? Sov shorts eller pyjamas byxor och en t-shirt, beror på hur varmt det är i mitt rum.
 
Vad har du för säng? En 120 cm.
 
Hur gör du för att få ett mysigt sovrum? Har det städat, tända ljus, ljusslingor och fina sängkläder.
 
Vad är det konstigaste stället du har sovit på? I en kulle i voullerim, haha. På en studsmatta och i en hängmatta.

RSS 2.0