A merry little christmas

Tog inte bilder under julen förutom denna då jag passade på att spendera den med människorna runt om mig och inte min telefon. Blivit en liten paus men har samlat ihop en del ideer till inlägg, och det har ju varit jul som nu är över. Spenderade julafton med mamma och familjen och vi firade tillsammans med min morbror och hans familj. Vi öppnade julklappar och åt god mat och hade det trevligt i varandras sällskap. Sedan dagen efter på juldagen var det dags för andra julafton med pappa och familjen. Så jag hoppade på tåget på förmiddagen och reste 20 mil och firade jul igen. Det var lika trevligt bara ett ombyte av personer. Fick det jag önskade mig av pappa, en tatuering! Haft en aning om vad jag vela ha en lång tid nu men äntligen blir det av! Ska bara se till att vara 100% säker och sedan är det bara att boka och genomföra det. Kommer bli riktigt roligt.

Min Tumblr

(Klicka på bilden för att komma till min Tumblr)
Idag har jag tittat på när mamma tränat Wilma i hagen vilket alltid är spännande då hon brukar vara rätt tjurig och gillar att göra som hon vill. Har gjort småsaker i stallet som fyllt på vatten och mockat. Sedan passade jag på att göra pepparkakor och mamma gjorde muffins med kanel och kardemumma och såklart blev det supergott. Imorgon kommer det även bakas lite till. Satt och kollade lite tv vilket jag inte gör ofta, det blev ett avsnitt av Grey's Anatomy och ett av vänner. Sitter mest vid min dator om jag ska kolla något. Nu sitter jag på Tumblr och kollar på allt möjligt och jag ska alldeles strax borsta tänderna och sedan sova. Äntligen fredag imorgon, godnatt!

Måndags mys

Vaknade vid tio tiden även om alarmet gick klockan nio. Att ändra vana att vakna tidigare är inte lätt om man råkar vara vaken längre än man tänkt kvällen innan. Men efter att ha legat och dragit på mig ett tag steg jag upp för att fortsätta hjälpa mamma med städningen. Vi har nästan städat klart hela huset och sedan blir det att hämta julsaker från vinden och fixa upp sådant. Runt tolv tiden gick jag ut för att fotografera hästarna då min vän Julia ska göra illustrationer av dom till deras boxar med namn och år vilket kommer bli riktigt fint då hon är riktigt duktigt så jag vet det redan nu! Jag gav dom sedan mat och gick in där jag och mamma gjorde lunch som blev resterna vi hade kvar av tacosen vi gjorde i fredags. 
Jag tänkte nu ta och ladda upp bilderna till datorn och sedan kolla någon avsnitt av Grey's anatomy, när det är uppehåll kollar jag de gamla avsnitten för dom är så bra! Igårkväll kollade jag filmen Friends with kids som jag sett tidigare en gång, bra film faktiskt. Sitter nu och skriver en lista på julklappar som jag planerar att köpa till folk, vissa är svårare än andra. Ha en fortsatt trevlig måndag!

RSS 2.0