Count to twenty

Varit lite frånvarande de senaste dagarna men är tillbaka! I fredags spenderade jag halva dagen i köket och bakade chockladbollar och kärleksmums då min moster och hennes familj kom igår för att fira mig i förskott. Fyller egentligen år på fredag men eftersom det är valborg den helgen så har dom planer och passade på att komma denna helgen istället. Vi fikade på förmiddagen efter dom kommit hit och sedan for jag och mina två kusiner till Luleå och gick runt på stan ett tag. Jag investerade i ett nytt par svarta jeans då mina är urtvättande och färgen har blekt rätt mycket. Köpte ett par med hög midja, tycker dom sitter mycket bättre än normal midjade jeans.
 
Sedan gick vi och åt middag på österns pärla där jag först åt vitlöksbröd till förrätt och friterad kyckling med ris som varmrätt. Fick lite pengar, choklad, en tavla och rosor av dom vilket var snällt. Var en bra dag helt enkelt. 
Jag tycker det känns konstigt att bli tjugo, jag blir officiellt vuxen. Visst är jag väl vuxen nu men jag har alltid sett att när man arton så får man bara mer möjligheter än tidigare men man är fortfarande tonåring, alltså inte vuxen ännu även om det egentligen är så. Men när man fyller tjugo "försvinner tonåringen" och jag ser mig själv som vuxen. Kanske är den enda som tänker så?
 
Nu sitter jag och kollar lite Hawaii Five-0 och äter dessa godingar som jag fick av moster och det är väl min plan för tillfället, ska senare ta och läsa lite då jag haft en paus rätt länge och känner äntligen suget för det igen. Hej så länge!
 

Från miniatyr till jätte

Ber om ursäkt för dålig kvalite. Tänkte inte på att ta med kameran och mobilen är inte den bästa!
Som sagt, igår skrev jag att jag skulle uppdatera om dagens roliga händelse vilket är vad jag ska göra nu. Runt åtta på morgonen for vi till ridklubben för att se hingstpremiering vilket jag aldrig varit på tidigare. Det är när folk visar upp sina hästar och ett par domare kollar gångarter och exteriör av hingstar för att se om dom är "bra" (eller vad man nu ska kalla det) för avel. Riktigt fina hästar var det. Fick för första gången se en amerikansk miniatyr häst som var helt underbart söt (bild ovan). Var blandade raser från en miniatyr till jätte nordsvenskar, riktigt mäktiga hästar får man ju säga! Jag tycker det är roligt att kolla saker som detta, man lär sig nya saker och det är ju alltid roligt!

Murgröna och slö fredag

God kväll folk! I stort sätt hela dagen har varit en slö dag, vaknade vid nio och åt frukost, sedan städade jag mitt rum. Sedan dess har jag kollat 2 broke girls och sett de två nya avsnitten av grey's anatomy och några andra serier. Har även utökat min egna lilla växtfamilj med en murgröna som jag hoppas överlever i mitt rum. Jag har aldrig "dödat" en växt men är ändå lite paranoid att jag kommer göra det.  Än så länge går det bra. Nu ska jag fortsätta kolla 2 broke girls innan jag ska sova. Imorgon händer en rolig sak så uppdaterar imorgon! Godnatt! 

RSS 2.0